Sanitaire dienstverlening

Sanitaire dienstverlening is als het ware een onderdeel van schoonmaakonderhoud. Onder sanitaire dienstverlening valt bijvoorbeeld het plaatsen van sanitaire artikelen en automaten. Ook de vullingen voor deze dispensers kunnen door SK Schoonmaakbedrijf verzorgd worden. Op deze manier kunt u de complete schoonmaak uit handen geven aan maar één leverancier. Dit is een stuk gemakkelijker dan wanneer u verschillende bedrijven hiervoor moet inhuren. SK Schoonmaakbedrijf werkt met diverse geselecteerde professionele partners waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit en een onafhankelijk advies op maat. Onder sanitaire dienstverlening valt bijvoorbeeld het plaatsen van sanitaire artikelen en automaten.

Denk hierbij aan:

Montage Service

Naast het schoonmaakonderhoud en onderhoudsdienst heeft SK Schoonmaakbedrijf een professioneel montageteam voor u klaar staan om al onze handdrogers en dispensers voor u te installeren. Wij leveren en plaatsen diverse merken handdoekautomaten, tissuedispensers, toiletrolautomaten, zeepautomaten en sanitair voorzieningen. Ook verzorgen wij de levering van handdoektissues, toiletpapier, wc verfrissers etc.

Voorkom overbelasting van de elektriciteitsgroepen, voor advies kunt u bij de erkende elektriciens terecht. Onze monteur maakt eerste in overleg met u een afspraak voor de montage.

Voor meer informatie belt u ons op 0616431666 of neem contact via contactformulier op.