Professionele schoonmaak

Waarom SK Schoonmaakbedrijf?

 

  • Scherpe Tarieven
  • Professionele materialen
  • Dé specialist als het gaat om hygiëne
  • Flexibel als het gaat om plaats, tijd en frequentie

Onze diensten

gallery/fleche droite 2
Schoonmaak
Glasbewassing
Groenverzorging
Sanitairvoorzieningen
Klusdiensten

Schoonmaak

 

Ons schoonmaakbedrijf richt zich op de kleine tot middel projecten waarbij vast personeel hun vaste objecten hebben zodat u als opdrachtgever niet iedere keer geconfronteerd wordt met andere mensen.

De filosofie van SK Schoonmaakbedrijf is: Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klant en hier wordt keer op keer op ingespeeld. Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Daarbij wordt ook iets van u verwacht.

 

Opleveringschoonmaak

 

Een opleveringsschoonmaak is fijn, de rommel die eraan verbonden is niet. Of u nu verhuist naar een bestaand of nieuwbouwpand, het reinigen ervan kunt u uit handen geven. Diverse grote bouwondernemingen maken gebruik van de diensten van SK Schoonmaakbedrijf om de opleveringsschoonmaak te verzorgen. Vakkundig personeel met ervaring in opleveringsschoonmaak verrichten werkzaamheden tegen een aangenomen prijs of tegen een van tevoren vastgesteld uurtarief.

 

Sanitair schoonmaak

 

Onder schoonmaakonderhoud vallen diverse diensten, zo ook sanitaire dienstverlening. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat naast de reguliere schoonmaak ook de sanitaire dienstverlening op zich neemt, kunt u contact opnemen met SK Schoonmaakbedrijf.

gallery/stofzuiger
gallery/52732

Glasbewassing

 

Voor het reinigen van al uw beglazing en kozijnen bent u bij ons helemaal op het juiste adres. SK Schoonmaakbedrijf heeft jaren ervaring met glazenwassen en ramen lappen.

Wanneer u een glasbewassing uit laat voeren door SK Schoonmaakbedrijf dan gaat ons team van professioneel geschoolde en ervaren glazenwassers aan de slag om ervoor te zorgen dat uw ramen streeploos schoon zijn. Naast het wassen van de ramen zijn wij ook verantwoordelijk voor het reinigen van de kozijnen en de gevelbekleding. Vakkundig personeel zeemt op afroep of periodiek uw ramen aan de binnen- en buitenzijde.

Groenverzorging voor binnen en buiten*

 

Van interieurbeplanting tot tuinonderhoud, het is voortaan in een appje geregeld. Onze groenspecialisten hebben een passende oplossing voor ieder budget.

* Alleen in combinatie met schoonmaken

gallery/groenverzorging

Huismeesterdienst*

 

SK Schoonmaakbedrijf levert huismeesters waarop u kunt vertrouwen. U bespaart tijd en energie en heeft geen omkijken meer naar de schoonmaak en het onderhoud van uw gebouw. Onze huismeesters nemen graag werkzaamheden van een klusjesman of conciërge uit handen. Onze huismeesters maken uw gebouwen schoner, prettiger en veiliger!

* Alleen in combinatie met schoonmaken

Voordelen van SK Schoonmaakbedrijf

 

Bij Ons krijg je meer, je regelt alles makkelijk online én betaalt niet meer dan nodig. Aan het eind van de maand ontvang je al je facilitaire diensten op één factuur. Zo blijft er meer tijd over om te doen waar jij goed in bent, ondernemen!

gallery/69886