Professionele schoonmaak

Waarom SK Schoonmaakbedrijf?

 

  • Scherpe Tarieven
  • Professionele materialen
  • Dé specialist als het gaat om hygiëne
  • Flexibel als het gaat om plaats, tijd en frequentie

Glasbewassing

 

Voor het reinigen van al uw beglazing en kozijnen bent u bij ons helemaal op het juiste adres. SK Schoonmaakbedrijf heeft jaren ervaring met glazenwassen en ramen lappen

Wanneer u een glasbewassing uit laat voeren door SK Schoonmaakbedrijf dan gaat ons team van professioneel geschoolde en ervaren glazenwassers aan de slag om ervoor te zorgen dat uw ramen streep loos schoon zijn. Naast het wassen van de ramen zijn wij ook verantwoordelijk voor het reinigen van de kozijnen en de gevelbekleding. Vakkundig personeel zeemt op afroep of periodiek uw ramen aan de binnen- en buitenzijde. Wij werken indien gewenst op ambachtelijke wijze zodat ons geen detail ontgaat, ook maken wij gebruik van telescoop-bewassing zodat ook moeilijk te bereiken plaatsen gewassen kunnen worden. Wij werken uitsluitend volgens de laatste wetgeving, zodat wij niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid kunnen waarborgen. Structurele schoonmaak zorgt voor optimaal zicht.
De kosten van glasbewassing zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en eisen. Naast het aantal ruiten speelt ook de wijze van schoonmaak een rol. Wij maken graag een offerte op maat voor u.
Heeft u interesse?

Belt u dan met 0616431666 of vul het contactformulier in.
Wij voeren glasbewassingen uit voor zakelijke opdrachtgevers.

gallery/abc1
gallery/52732