Professionele schoonmaak

Waarom SK Schoonmaakbedrijf?

 

  • Scherpe Tarieven
  • Professionele materialen
  • Dé specialist als het gaat om hygiëne
  • Flexibel als het gaat om plaats, tijd en frequentie

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaak

 

Ons schoonmaakbedrijf richt zich op de kleine tot middel projecten waarbij vast personeel hun vaste objecten hebben zodat u als opdrachtgever niet iedere keer geconfronteerd wordt met andere mensen.

De filosofie van SK Schoonmaakbedrijf is: Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klant en hier wordt keer op keer op ingespeeld. Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Daarbij wordt ook iets van u verwacht.

Op grond van een gezamenlijk gemaakt programma, wordt door ons aangegeven hoeveel uur dit kost en wat u daarvoor moet betalen en wanneer de werkzaamheden verricht worden. Door middel van regelmatig overleg wordt de kwaliteit bewaakt en waar nodig wordt er bijgestuurd.
Wij werken met een scherp uurtarief.

Deze klanten zijn al vele jaren tevreden met onze dienstverlening.

 

Opleveringschoonmaak

 

Een opleveringsschoonmaak is fijn, de rommel die eraan verbonden is niet. Of u nu verhuist naar een bestaand of nieuwbouwpand, het reinigen ervan kunt u uit handen geven. Diverse grote bouwondernemingen maken gebruik van de diensten van SK Schoonmaakbedrijf om de opleveringsschoonmaak te verzorgen. Na de nieuwbouw moet alles grondig schoon: Cementsluiers verwijderen, tegels ontkalken, verfresten, kitresten, vuil en stof schoonmaken etc. Zwaar werk, maar het resultaat mag er zijn! Wij dragen er zorg voor dat uw ramen en houtwerk schoon worden opgeleverd. Tevens zorgen wij ervoor dat uw sanitair er uitziet als nieuw.

SK Schoonmaakbedrijf is dé specialist als het gaat om hygiëne, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

SK Schoonmaakbedrijf werkt met professionele en verantwoorde materialen.

Op een met u afgesproken dag en tijd zullen de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Ondanks de kortdurende dienstverlening staat een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel.

 

Sanitaire dienstverlening

 

Onder schoonmaakonderhoud vallen diverse diensten, zo ook sanitaire dienstverlening. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat naast de reguliere schoonmaak ook de sanitaire dienstverlening op zich neemt, kunt u contact opnemen met SK Schoonmaakbedrijf.

Onder sanitaire dienstverlening valt bijvoorbeeld het plaatsen van sanitaire artikelen en automaten. Denk hierbij aan:

  • Handdoekautomaten;

  • Zeepdispensers;

  • Luchtverfrissers;

  • Toiletrolhouders;

  • Hygiënecontainers;

Ook de vullingen voor deze dispensers kunnen door SK Schoonmaakbedrijf verzorgd worden. Op deze manier kunt u de complete schoonmaak uit handen geven aan maar één leverancier. Dit is een stuk gemakkelijker dan wanneer u verschillende bedrijven hiervoor moet inhuren. SK Schoonmaakbedrijf werkt met diverse geselecteerde professionele partners waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit en een onafhankelijk advies op maat.

 

Heeft u interesse? Belt u dan met 0616431666 of vul het contactformulier in.

gallery/stofzuiger